۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش جهانپور، با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده اند، گفت: مجوز تولید موقت دو مورد از این فرآورده‌ها به مدت ۶ ماه صادر شده است.

وی با اشاره به جزئیات یکی از این فرآورده‌ها، افزود: اسپری دهانی(PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ادامه داد: همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه ۲ گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می‌شود.

به گفته جهانپور، برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، مصرف شربت استاپ سیویر را برای کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی مبتلایان مؤثر دانست و افزود: شربت آنوال اس که حاوی یک جز گیاهی است، جهت بهبود برخی علائم کرونا معرفی شده است.