خبرگزاری چهل بیست نیوز " />

پرورش قارچ دکمه ای؛ مهارتی زودبازده

پرورش قارچ دکمه ای؛ مهارتی زودبازده

پرورش قارچ دکمه ای؛ مهارتی زودبازدهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ قارچ به عنوان منبعی سرشار از پروتئین و اسید‌های آمینه، کربوهیدرات‌ها چربیها، ویتامین‌ها، مواد معدنی پتاسیم مس فسفر و آهن و سایر مواد غذایی علاوه بر طعم خاص و منحصر به فرد در لیست غذایی انسان قرار گرفته و امروزه مصرف قارچ نه به عنوان عطر و طعم بلکه به عنوان یک منبع غذایی مورد توجه است.
پرورش قارچ دکمه‌ای زیر مجموعه رشته کشاورزی است که در صنایع غذایی کاربرد دارد. آموزشگاه دولتی و برخی از آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور این مهارت را آموزش می‌دهند.
مدت دوره آموزش پرورش قارچ دکمه‌ای ۱۶۵ ساعت است که ۶۳ ساعت آموزش نظری و ۱۰۲ ساعت آموزش عملی است.
شرایط لازم برای شرکت در دوره‌های سازمان آموزش فنی و حرفه ای، پایان دوره راهنمایی تحصیلی، سلامت کامل جسمانی و روانی و حداقل داشتن ۱۵ سال سن است.
قارچ خوراکی یک محصول زودبازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تهویه‌ای و دارویی اهمیت زیادی دارد و وضعیت این شغل از نظر اشتغال زایی در حال حاضر بسیار زیاد است.